Tinuta de seara pentru invitate

Aceasta postare poate fi utila atat viitoarelor nase, domnisoare de onoare dar si invitatelor.

Ce se poarta anul acesta? Se poarta ceea ce ne place noua, dar in deosebi multe paiete, materiale lucioase, imitatie de piele, catifea, margele, haine din blana falsa si culorile pe care le intalnim de obicei in decembrie si anume rosu, verde, argintiu si auriu.

Dupa mult stres, zile intregi de cautari pe internet, pentru a ne inspira in alegerea tinutei potrivite, am ajuns la concluzia ca cea mai potrivita tinuta eleganta este aceea in care sa ne simtim cat mai comod.

Pentru petrecerile importante imi place sa aleg rochii sau jumpsuit fiindca nu trebuie sa ma gandesc cu ce le-as putea combina, iar astfel am un stres in minus.

Iata cateva tinute ce mie mi-au placut foarte mult. Sunt ideale si pentru petrecerea de Anul Nou.Haina de blana falsa de la Orsay jumpsuit Mohito Jumpsuit verde Mohito Pantofi argintii Zara Pantofi catifea Zara Pantofi cu sclipici Zara Pantofi negri Zara Pantofi rosii Zara Pantofi Zara Poseta aplicatii margele Zara Poseta cu broderie Zara Rochie argintie cu paiete Mohito Rochie cu margele Zara Rochie dantela Orsay Rochie de catifea Zara Rochie Mohito Rochie Orsay Rochie paiete H&M Rochie voal Mohito Rochie Zara Screen Shot 2015-11-30 at 16.38.32Palton ZaraRochii Dorin NegrauSandale H&MRochie Doly - Dorin NegrauRochie de catifea Georgia - Dorin Negrau

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *