Lavanda…

Era o perioada in care nu ma atragea mirosul lavandei, dar dupa cativa ani, a inceput sa imi placa parfumul ei specific. Dar mai ales lanurile cu lavanda proaspata si atat de viu colorate.

Multe mirese ce isi organizeaza nunta in stil rustic, aleg si cateva fire de lavanda pentru buchetul lor de mireasa, pentru decoratii, dar mai putem folosi lavanda uscata si pentru marturii.

Ca marturii poti darui un saculet cu lavanda uscata, sapun sau buchete de lavanda drept amintire. In plus, daca alegi saculeti de lavanda drept marturie, poti pastra unul din saculeti in sifonier, pentru ati proteja rochia de mireasa de molii si in aceelasi timp va ramane frumos parfumata.

Lavanda se foloseste si in prepararea prajiturilor, a ciocolatei sau a inghetatei.

Ca bautura puteti servi limonada, decorata cu cateva flori uscate de lavanta.

LavandaCoronite din lavanda Tort decorat cu lavanda Buchete de lavanda Tort din branzeturi Lavanda Cocarde din lavanda Decor cu lavanda Lavanda Lavanda Inghetata cu lavanda Coronita din lavanda Marturii - buchetel de lavanda Decor cu lavanda Decor lavanda Buchet cu lavanda Tort cu lavanda pictata Decor mese cu lavanda Lavanda Lavanda Marturii lavanda Marturii-buchete de lavanda Marturii- sapun cu lavanda Decor lavada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *